Wikipedy oerlis:Titels feroarje

Page contents not supported in other languages.
Ut Wikipedy

Het veranderen van een titel gaat in de fase 3 software gemakkelijk, simpelweg links (voor een systeembeheerder ook onder) op 'Move this side' (lijkt me trouwens half-Engels, half-Fries, maar dat terzijde) klikken. In de fase 1 was het een heel werk, vooral ook omdat men de geschiedenis bewaren wou. Als 'move this side' gebruikt wordt, wordt deze meeverplaatst, en het is dan ook geen bezwaar om als je een keer een verkeerde titel ziet die dan meteen te verplaatsen, en deze pagina niet meer te gebruiken. Eventueel kun je de oude titel op Side wiskje plaatsen.

Ik zal deze pagina er ook plaatsen, omdat hij me niet meer nodig lijkt. Andre Engels 20.08, 27 okt 2003 (UTC)

("Move" is ferbettere yn de nije ramtoersetting dy't ik noch ferstjoere moat.) Ik leau net dat alle brûkers tagong hawwe ta "titel feroarje". (Kin it wêze dat men oanmeld wêze moat?) En it kin ek wêze dat in feroaring kontrofersjeel is en men it earst wat publyk meitsje wol. It lyket my baas en lit dêrom de titel-feroaringsside al bliuwe. (Sneon wie ik al in goed ein mei nije tekst doe't ik de side kwytrekke yn it net reagearjen fan de wiki.)
("Move" is verbetert in de nieuwe versie van het taalbestand dat ik nog moet opsturen.) Ik geloof dat niet alle gebruikers toegang hebben tot "titel feroarje". (Kan het zijn dat men aangemeld moet zijn?) En het kan ook zijn dat een verandering controversieel is en men het eerst wat publiek wil maken. Het lijkt me het beste dat we daarom de titelveranderingspagina wel laten blijven. (Zaterdag was ik al een heel eind met een nieuwe tekst toen ik de pagina kwijtraakte in het niet reageren van de wiki.) Aliter 20.55, 27 okt 2003 (UTC)
Ok. Had deze al op Side wiskje gezet, maar daar nu weer afgehaald. Nog een andere reden gevonden: Mijn Netscape op het werk doet hele vreemde dingen met pagina's als ik probeer te verplaatsen naar iets met accenten... Andre Engels 21.16, 27 okt 2003 (UTC)

Oerlis begjinne oer Wikipedy:Titels feroarje

Oerlis begjinne