Springe nei ynhâld

Meidogger oerlis:Jcb: ferskil tusken ferzjes

Verplaatst vanaf user page
No edit summary
 
(Verplaatst vanaf user page)
 
No hablo frisón, puedes tomar contacto a mi [http://nl.wikipedia.org/wiki/Overleg_gebruiker:Jcb página de discusión en holandés].
 
== Daalks wiske siden ==
Je vroeg of je een pagina voor onmiddelijk wissen had voorgedragen. Nee, die mogelijkheid kent de Friese Wikipedie niet. Wat je gedaan had was aangeven dat je, als beheerder, de pagina onmiddelijk verwijderd had; iets wat eigenlijk alleen gedaan wordt voor tijdelijke pagina's en voor onbetamelijke titels. Voor onbetamelijke inhoud kun je die inhoud vervangen door de wiswaarschuwing, en de pagina onder "Siden dy't neamd binne om wiske te wurde" nomineren voor verwijdering. Dat geeft andere gebruikers dan gemiddeld nog drie weken om iets zinnigs op die pagina te zetten.<br>
Ik maak de eerste schrijver van [[Goutum]] liever nog niet voor vandaal uit. Als iemand echt schade toebrengt aan de Wikipedie, dan moet daar iets aan gedaan worden, maar een Wiki is een intrigerende gedachte, dus veel mensen moeten het een keer met een non-artikel uitproberen. Hopelijk is er nu en dan iemand bij die echt gaat bijdragen. [[Meidogger:Aliter|Aliter]] 01.31, 3 mar 2005 (UTC)
24

bewurkings