Sasha Clements

Ut Wikipedy
Jump to navigation Jump to search

Sasha Clements (Toronto, 14 maart 1990) is in Kanadeesk film- en telefyzje-aktrise.

Sy boaske yn 2016 mei de Amerikaan Corbin Bleu.

Filmografy[bewurkje seksje | boarne bewurkje]

Filmografy as akteur
Jier Titel Rol Opmerkingen
2005 The Snow Queen Robber Girl Telefyzjefilm
2009–2010 Majority Rules! Kiki Kincaid Haadrol, 26 ôfleveringen
2010 What's Up Warthogs! Head cheerleader 1 ôflevering
2011 Rookie Blue Girl Passed Out 1 ôflevering
2011 Really Me Ramona 1 ôflevering
2012 Lost Girl Sarah 1 ôflevering
2012 Life with Boys Emma 2 ôfleveringen
2013 Mudpit Nikki 1 ôflevering
2014 How to Build a Better Boy Marnie Telefyzjefilm
2015 Open Heart Rayna Sherazi 3 ôfleveringen
2015 Degrassi Don't Look Back Cat Tf-film
2016 Say Yes to the Dress Harsels 1 ôflevering
2017 From Straight A's to XXX Jolie Tf-film

Keppeling om utens[bewurkje seksje | boarne bewurkje]