Oerlis:Kuiersport

Ut Wikipedy
Springe nei navigaasje Springe nei sykjen

Ik kan de vertaling naar het Nederlands van Kuiersport niet vinden. Wandelsport? Atletiek? Ellywa 18.14, 23 nov 2003 (UTC)

De oersetting fan "kuierje" nei it Nederlânsk ta is "wandelen", dat "kuiersport" wurdt "wandelsport". As dat net dúdlik wie nim ik oan dat der noch wurk is oan dy side.
De vertaling naar het Nederlands van "kuierje" is "wandelen", dus "kuiersport" wordt "wandelsport". Als dat niet duidelijk was neem ik aan dat er aan die pagina nog gesleuteld moet worden. Aliter 18.31, 23 nov 2003 (UTC)

Nee hoor, het is wel duidelijk, alleen omdat er alleen een marathon nog staat wist ik het niet zeker. Er is nog geen NL pagina over de wandelsport, dus ik kan nog geen wikilinks maken. Ellywa 20.34, 23 nov 2003 (UTC)

Ja, fansels wurket de Slachtemaraton hjir wat betiizjend; it is en in stik kultuer, en in kuiertocht, en in hurdrinwedstriid.
Ja, natuurlijk werkt de Slachtemarathon wat verwarrend; het is en een brok cultuur, en een wandeltocht, en een hardloopwedstrijd. Aliter 21.39, 23 nov 2003 (UTC)